Om Oss

Det hela började med att jag fick min första pudel 1974. Han hette Amir kort och gott och kom från en uppfödare i Korskrogen. När han gick bort 1989 blev längtan stor efter en ny pudel... efter mycket övertalnig så köptes det till slut in en svart mellanpudelhane med namnet Bobbyhills Amigo. Amigo skulle bli en sällskapshund...hihi! När uppfödaren Marianne Jading fick höra att jag födde upp hamstar och var internationell domare på dem så sade hon" det står inte på förrän du är i utställningsringen" -Mycket riktigt... det tog inte lång tid alls. Sedan har det bara fortsatt. Detta var 2002. Sedan blev familjen  lika sålda på rasen som jag och skaran pudlar har utökats med några.Det visade sig senare att Amigo dessutom var släkt med min första hund Amir, en ren tillfällighet, faktiskt. Jag letade inte alls efter det när Amigo köptes.

Marinanne Jading blev mer än min mentor , hon blev en god vän. Henne kunde man ringa om råd när helst man önskade det. Hon delade glatt med sig av sin erfarenhet. Marianne finns tyvärr inte bland oss längre utan rycktes alldels för tidigt och hastigt bort ifrån oss. Hon är otroligt saknad av oss alla i familjen.

Tillsammans med henne ägde jag Bobbyhills Acrobatic Plexus en vit dvärgpudelhane. "Ludde" Lämnade tyvärr os somaren 2014 , men är enormt saknad.

Ludde tävlade mest i  juniorhandling med min äldsta dotter och kan bla. lägga segern i Juniorhanling på pudelnationalen till sin merit lista.

Med åren har jag lärt känna allt flera uppfödare och fått många nya vänner. Ingen nämnd och ingen glömd.

 

I December-04 fick jag så en STOR dröm uppfylld, jag fick importera från England en mellanpudeltik efter den otrolige CH Minarets Secret Assignment "Rodney" Med i dasgläget  62!!! cert. Han har därmed satt nytt rekord i England och blivit den pudel som genom tiderna vunnit flest cert.

Minarets Chasing Star " Nickie" Har hunnit med att bli Balitsk vinnare -06 , Estnisk Champion, FinskChampion och Lettisk Champion.

Hon har blivit avelsbasen för mina mellanpudlar.

På bilden ovan står jag med den svarta dvärgpudeltiken  NORDJW-07,SEUCH, LVCH, GIBCH, CIB Poodleidoo´s Angel Of mine, som skrev kennelhistoria med att bli vår första egna Svenska Champion och senare historia igen med att bli vår första egna Internationella Champion. Vi så stolta över henne.

Jag står ju även med den vita toypudeltiken, SEUCH, GIBCH, Polosas White Rosalina, som genom sina många segrar i ringarna tog oss till toppen =) Hon blev 2009 års vinstrikaste toypudel inom klubben. Men henne provade vi också på att åka till CRUFTS 2010. Vilken upplevelse. "Rosalina"blev enormt fotad av  många och hjälpte till att skapa många nya fina kontakter.

Alla våra avelshundar DNA- testas mot PRA-prcd.

Jag är engagerad i styrelsejobb i både Svenska pudelklubben,Chinesecrested Club och STOKK.

 

Bobbyhills Amigo 2002-03-31 "Amigo" Mellanpudelhane, har  5 kullar efter sig.

PRA-prcd Normal